UncageX Blog

Culorile celor șapte Arhangheli și nivelele de Vibrație ale acestora

Cele șapte raze sunt frecvențele energetice ale celor șapte culori găsite în spectrul luminii și fiecare rază are o anumită calitate de energie. Arhanghelii radiază și ne conectează la cei șapte ravi și ne arată cum să accesăm aceste vibrații pentru vindecare și dezvoltare personală.

Raza Albastră este prima rază de lumină este sursa tuturor celorlalte energii. Calitățile de bază ale Flăcării Albastre se manifestă prin energiile puterii, forței, credinței și protecției. Duminica este ziua Arhanghelului Mihail.

 

Raza galbenă este a doua rază care reprezintă conștiința. Energia flăcării galbene califică și învață, permițând procesele de sinteză, înțelepciune, iluminare și pace. Luni este ziua sau Arhanghelul Jophiel, Îngerul Iluminării reprezintă Flacăra galbenă.

 

A treia Rază a Flăcării roz este manifestarea iubirii divine. Marți este ziua Arhanghelului Chamuel.

 

A patra rază de lumină albă simbolizează un punct de echilibru. Raza albă stimulează creativitatea, arta și frumusețea. Raza albă prezintă cea mai mare putere de purificare, care se manifestă prin capacitatea de a ridica toate facultățile spirituale ale individului. Miercuri este ziua Arhanghelului Gavriil.

 

Raza verde de lumină reprezintă concretizarea, cristalizarea substanței, cunoașterii și științei. În Flacăra verde recunoaștem sediul vindecării fizice și al perfecțiunii. Joi este ziua lui Arhanghelul Rafael, Îngerul vindecării.

 

A șasea rază de rubin de aur este o rază de vindecare spirituală și idealism. Atributul de bază al celei de-a șasea raze de rubin de aur este calitatea păcii, atinsă în procesul de înțelegere și acceptare a adevărului și numai după obținerea consacrarii și dăruirii totale. Vineri este ziua Arhanghelului Uriel, Îngerul Serviciului Divin, este reprezentantul Flăcării de rubin.

 

Flacăra violetă și a șaptea rază de lumină poartă de-a lungul calităților divine de transfigurare și transformare spirituală și libertate. Sâmbătă este ziua Arhanghelului Zadkiel, Îngerul transmutației este reprezentantul Flăcării violete.

 

Credit: RA The Light Bearer

 

ARTICOLE RELEVANTE

TATĂL NOSTRU ȘI CELE 7 CHAKRE

 Scala emoțiilor Abraham-Hicks

Program gratuit de vindecare deblocare a chakrelor

Descoperă viața dincolo de frici și dezamăgire:

Schimbarea mult așteptată pe care o așteptai poate începe acum - ia o consultație gratuită să vezi dacă te putem ajuta!

👉Grupul de Facebook UncageX👈

Rezervează Consultația Gratuită