UncageX Blog

Cum să profiți financiar din cursuri de dezvoltare fără să creezi un curs

 

Cum să profiți financiar din cursurile de dezvoltare personală folosind produsele altora. Fără să înveți despre cum se crează cursul etc. continuând să faci ceea ce faci acum. Da este posibil.

Nu este neapărat să înveți o meserie, să creezi un curs - este destul să ai prieteni, audiență sau un produs prin care deja servești oamenii pentru a beneficia de cursurile de dezvoltare personală și perfecționare a abilităților. 

"Soluția pentru a creste nu e să faci mai mult, ci să fii mai eficient."

Cum să știi că este pentru tine?

1. Ești o persoană de influență

Dacă unul din următoarele se aplică la tine atunci este pentru tine: a) ai mulți prieteni cu care comunici și care cer sfaturi de la tine; b) ai mulți follower-i pe rețelele de socializare; c) ești un lider de echipă sau o persoană urmărită/urmată de alți oameni. 

2. Ești trainer sau coach 

Dacă ești un trainer sau coach cu un produs / serviciu care necesită acțiune și consistență din partea oamenilor pe care servești, sunt cunoștințe/abilități adiționale care nu fac parte din ceea ce oferi la moment dar ai dori să ai, sau sunt produse și servicii adiționale pe care toți cei pe care servești au nevoie sau deja procura din altă parte - faptul că ei au încredere deja în tine și în calitatea pe care oferi, îi va ajuta și chiar ei vor prefera să procure acel produs de la tine după ce ai testat și ai încredere în el

3. Afaceri și Produse cu echipe 

Ești directorul unei companii cu o echipă sau deții o poziție managerială într-o companie cu echipă? În acest caz poți să găsește un produs/serviciu care s-ar potrivi și de care ar beneficia echipa, clienții sau audiența pe care ai acum

Care Sunt Beneficiile?

Nu recomandăm să neglijezi valoarea și beneficiile unei asemenea oportunități. Sunt mai multe nivele de valoare prin colaborarea de afiliare de care poți să beneficiezi tu și cei cărora le ești în serviciu. Aici câteva din beneficiile care ne sunt cunoscute nouă:

1. Oferi Mai Multă Valoare

Mărești valoarea produsului tău prin combinarea acestuia cu produse/servicii adiționale.

2. Primești Satisfacție și Apreciere din partea Clienților și Echipei Tale

Oferi produse/servicii cu preț special sau chiar gratuit echipei tale, tuturor clienților tăi sau doar pentru un segment anumit al clienților - produse adiționale la un preț special sau gratuit sub formă de bonus drept mulțumire persoanelor care s-au evidențiat prin rezultate excelente.

3. Creezi Mai Multe Vânzări / Un Profit Adăugător 

Mărind valoarea produsului tău în combinație specială nu doar te diferențiezi de ceilalți, ceea ce mărește vânzările dar și mărești cifra de cumpărare inclusiv mărești profitul sau doar creezi un profit adăugător pentru sine.

4. Creezi o vizibilitate mai mare pentru produsul, serviciul tău

În multe cazuri colaborarea include aspectul de asociere și/sau co-promovare. Adică poziționare și asociere cu anumite branduri adaugă la credibilitate. Condițiile unor colaborări include promovarea produselor/serviciilor către audiențele sale - tu anunți despre colaborare și ei anunță despre colaborare și în așa mod te faci cunoscut la o anumită audiența care are nevoie de produsul/serviciul tău. 

Cum să Începi?

1. Începe de la ceva ce ți-a plăcut

Dacă ai descoperit un curs, un program care te-a ajutat și ți-a plăcut, adresează-te creatorilor cu o cerere de afiliare. Marea parte a creatorilor oferă produse de afiliere, programe de ambasadori sau colaborări la moment.

2. Începe de la ceva ce ai nevoie

Cercetează produse/servicii care ar completa ceea ce oferi la moment sau cu care ai dori să susții echipa, Audiența, cu care ai dori sa te asociezi, în subiectul pe care cunoști bine. Contactează creatorii cu o cerere de afiliare, colaborare sau program de ambasador. 

Cum Se Calculează Monetizarea?

Fiecare creator are o structura proprie pe care o oferă. Acestea sunt securizate prin diferite modalități: a) link special care calculează automatizat cate vânzări au avut loc; b) prin contract  Fiecare are totodata un termen diferit de achitare a comisionului - instantaneu, lunar, trimestrial sau pur și simplu prin reducere sau schimb. Aici câteva din cele mai întâlnite modalități de afiliare/colaborare/parteneriat - acestea se folosesc separat sau în combinație, în dependență de ceea ce oferă fiecare parte a parteneriatului și se discuta la întocmirea colaborării: 

1. Comision din vânzări: comisionul poate varia între 1%-100%  din prețul produsului/serviciului

2. Reducere: se oferă reducere specială din prețul oferit public 

3. Barter: schimb de produse/servicii între părți 

4. Comision lunar: se setează un comision lunar pe care-l primești pentru pentru un anumit număr de promovări/anunțuri pe care le faci despre produs. 

De exemplu UncageX oferă pentru unele produse o combinație din toate 4 opțiuni, pentru altele doar unul din cele 4, totul depinde de necesitățile și capacitățile pârtii care se adresează - organizație, persoană fizică, persoană publică etc. Limitele pot apărea în dependentă de formatul produsului/serviciului - curs video online, curs live online, curs/experiență/program offline, în grup sau individual etc. 

Care din Programe sunt Disponibile în UncageX?

Misiunea noastră este să aducem pace în inimă și lumină în viața oamenilor prin produsele și serviciile pe care oferim, de aceea suntem deschiși cu toate serviciile și produsele ( offline, abonament, cursuri online) pentru colaborare cu cei care pot ajuta ca lucrul nostru să atingă mai multe inimi. Ne dorim ca fiecare om să aibă abilitatea să-si gestioneze gândurile, să știe singur cum să găsească echilibrul interior, să depășească fricile și să se cunoască mai bine pe sine și misiunea sa pe pământ.

Cum să Încep Colaborarea cu UncageX?

Poți rezerva o consultație de colaborare cu noi pe linkul de mai jos. Îți putem oferi materiale și susținere specială dacă nu știi de unde și cum să începi.

Comentează dacă ți-a fost de folos acest material sau alătură-te misiunii noastre 

Dacă nu cunoști de unde sa începi și cum sa faci oferim și susținere ești 

 

Descoperă viața dincolo de frici și dezamăgire:

Schimbarea mult așteptată pe care o așteptai poate începe acum - ia o consultație gratuită să vezi dacă te putem ajuta!

👉Grupul de Facebook UncageX👈

Rezervează Consultația Gratuită