UncageX Blog

Sexul și Relațiile de Scurtă Durată

sexul și relațiile de scurta durata

Pentru femei și bărbați pentru a-și menține standardul și a atrage persoana potrivită ❤️

O mulțime de femei fac sex cu bărbații la scurt timp după ce aceștia își arată interesul pentru ele și apoi le permit acestora să se mute la ele sau chiar ei dacă nu se mută cu totul, acele femei se comportă ca niște soții: le gătesc, la spală, le calcă acelor bărbați, deși aceștia nu și-au exprimat niciodată o intenție clară de a-și asuma o relație serioasă cu ele. Aceste femei cred că dacă fac toate astea pentru un bărbat, el se va convinge ce bune gospodine sunt ele, va vedea ce bine este să aibă grijă de tine o femeie și va dori să-și asume o relație serioasă cu ele.


Când un bărbat are parte de așa ceva înainte ca el să-și exprime clar dorința de a avea o relație serioasă cu tine, el va ști că ești disperată să ai un bărbat și va profita de acest lucru, se va folosi din plin de toate beneficiile pe care i le aduce legătura voastră, deși știe foarte bine că nu are nicio intenție să rămână cu tine pe termen lung.


O femeie care se respectă nu-i oferă privilegiile unui soț unui bărbat care nu și-a exprimat intenția clară de a avea o relație serioasă cu ea și nu a demonstrat că este un om de onoare. O femeie care se respectă nu-i stă la dispoziție pentru sex, nu-i gătește, nu-i spală și nu-i calcă unui bărbat care nu și-a asumat un angajament clar față de ea, care nu și-a exprimat clar intenția de a-și asuma o relație serioasă. Și vor fi femei care vor spune: „Dacă nu fac toate astea pentru el de unde să știe că pot fi o soție bună pentru el?”.


Asta este programarea la care ați fost supuse ca femei, ați fost învățate că acesta este rolul vostru ca soție: să spălați, să călcați, să gătiți, să faceți curățenie și să stați la dispoziția soțului pentru sex oricând vrea el. Cele mai multe femei cred că asta înseamnă să fie o soție bună: să fii un fel de servitoare în casă. Nu, nu asta înseamnă să fii o soție. Nu este obligația ta ca soție să gătești, să speli, să calci, să faci curățenie în casă.

Nu ești servitoare în casă pentru soțul tău și nu trebuie să dovedești nimic bărbatului cu care te întâlnești cu privire la priceperea ta în a găti, a spăla, a călca și eventual în a-i împlini toate fanteziile sexuale.

Un bărbat care se respectă nu este interesat dacă știi să gătești, să speli rufe, să calci. El este interesat dacă ești o femeie care se respectă, care are demnitate, care are caracter, care funcționează în integritate, care este responsabilă, în care poate avea deplină încredere. Asta caută un bărbat care se respectă, nu o servitoare în casă. El poate angaja o femeie care să-i facă menajul, dacă vrea, nu are nevoie să se însoare ca să aibă rufele spălate și călcate și să aibă pe cineva care să-i gătească.


Și ca să vă fie clar un lucru acelora dintre voi care încercați să cuceriți bărbații dovedindu-le cât de pricepute sunteți în materie de sex: dacă o femeie este foarte pricepută în pat știți cum a ajuns să fie așa pricepută? Prin foarte multă practică. Asta nu sună bine pentru un bărbat care se respectă, când e vorba despre a-și alege partenera pentru o relație serioasă. El nu-și dorește ca parteneră o femeie care este profesionistă în domeniul sexual, o femeie care este evident că are multă experiență, fiindcă a trecut prin multe paturi.Sună însă foarte bine pentru un bărbat care n-are intenții serioase cu tine, ci își dorește doar o legătură temporară, care să-i acopere anumite nevoi până când găsește o femeie care-l interesează cu adevărat și pe care o respectă.


Încetați să oferiți prea mult unui bărbat care nu este bărbatul vostru! Și prin „bărbatul vostru” mă refer la un bărbat care și-a declarat clar intenția de a avea o relație serioasă cu voi, care și-a asumat acea relație și care este implicat 100% în acea relație. Faptul că un bărbat face sex cu voi de câteva luni sau câțiva ani și vă țineți companie nu înseamnă nimic, asta nu este o relație serioasă pentru el. Nu vă mai mințiți singure!


Cunosc femei care atunci când află că au fost înșelate, merg pe premisa „dacă partenerul meu a făcut sex și cu alte femei, atunci o să fac și eu același lucru, o să i-o plătesc cu aceeași monedă!”.

Asta este o mare greșeală. Faptul că un bărbat face o prostie nu înseamnă că rezolvi ceva făcând și tu aceeași prostie, comportându-te ca o femeie care nu se respectă pe sine și nu are demnitate. Dacă vrei să faci ceva, atunci părăsește-l pe acel bărbat, nu face sex cu alți bărbați, numai ca să te răzbuni, fiindcă îți faci ție însăți rău, creând legături energetice toxice cu acei bărbați.

Femeile au ajuns să creadă că dacă un bărbat face niște lucruri greșite/ imorale, au dreptul să facă și ele aceleași lucruri, pentru că sunt egale cu bărbații și așa ajung să se coboare la un nivel de necrezut.

Una dintre greșelile pe care le fac femeile este că sunt dispuse să facă sex cu bărbații foarte repede. Ele cred că așa îi pot cuceri pe bărbați, îi pot lega de ele, dar de fapt acei bărbați, după ce fac sex cu ele, le judecă pentru faptul că au fost dispuse să cedeze atât de repede.

Niciun bărbat n-o să-i spună unei femei care a făcut sex cu el la scurt timp după ce s-au cunoscut: „E clar că nu ai pic de respect față de propria persoană. N-au trecut decât câteva ore/ zile de când mă cunoști și deja ai făcut sex cu mine. Cel mai probabil la fel ai făcut și cu alți bărbați. Nu ești genul de femeie pe care să o iau în calcul pentru o relație serioasă”. Nu, el o să profite de acea femeie, o să se folosească de ea un timp și apoi o să-și vadă de drum.


Un bărbat care se respectă nu vrea o parteneră care i-a dat prea multe, prea repede. Dacă nu a trebuit să facă mare lucru ca să te cucerească, dacă în câteva ore/ zile te-a avut în patul lui, nu te vede ca fiind o valoare, nu te vede ca fiind Marele Premiu. O femeie de valoare, o femeie care se respectă, nu se cucerește ușor; trebuie să dovedești că meriți atenția și iubirea ei, că ești capabil să o prețuiești la adevărata valoare și ești dispus să faci ceea ce este de făcut ca să o cucerești.


Când tu faci sex cu un bărbat foarte repede el o să-și piardă respectul pentru tine. O să facă sex cu tine, asta e clar și poate chiar o să aibă o relație temporară cu tine, dar nu o să fie o relație serioasă, nu o să considere că ești o femeie care merită să fie tratată cu respect.

Și știu că sunt femei care o să spună „Nu e adevărat! Sunt femei care au făcut sex cu bărbații după prima întâlnire și acum sunt căsătoriți!”.
Iar eu o să le întreb pe cele care spun asta: știți voi ce fel de căsnicie este aceea? Știți voi dacă acele femei sunt fericite? Știți voi că acei bărbați nu le înșeală?

Doar pentru că vezi ce fotografii postează pe Facebook acele femei, doar pentru că te întâlnești cu ele la serviciu și pare că totul e în regulă cu ele, nu știi în ce gen de iad trăiesc ele acasă, nu știi ce minciuni/ abuzuri/ trădări tolerează, „ca să-și păstreze căsnicia”.

Eu vă spun că dacă o femeie a făcut sex foarte repede cu un bărbat, acel bărbat nu are niciun fel de respect pentru ea. Poate că dintr-un motiv sau sau altul s-a însurat cu ea, dar nu o respectă. Și oricine are ochi ca să vadă va vedea din comportamentul acelui bărbat că nu are pic de respect pentru ea. Eu primesc mesaje de la femei care îmi scriu că sunt într-un fel de „legătură romantică” de 2 sau 3 luni, dar nu discută cu acel bărbat decât prin mesaje scrise și-mi cer să le explic de ce un bărbat procedează în acest fel și ce înseamnă asta, cât de interesat este el, dacă de luni de zile nu depășesc această fază a mesajelor scrise.


Hai să vă explic un lucru: foarte mulți bărbați sunt „jucători”, curtează mai multe femei în același timp. Ei au o ierarhie din punct de vedere al importanței pe care o acordă femeilor cu care „jonglează”:

*Există femei cu care schimbă doar mesaje scrise. Fără convorbiri telefonice. Există femei cărora le trimit un singur mesaj pe zi, femei cu care pot să schimbe 2-3 mesaje zilnic și altele cu care schimbă mai multe mesaje zilnic.
*Există femei cu care vorbesc la telefon.
Cu unele vorbesc la telefon câteva minute zilnic, cu altele vorbesc la telefon jumătate de oră sau chiar o oră.

*Există femei cu care vorbesc în sistem video. Cu unele dintre ele vorbesc uneori audio, alteori și video.

Cu altele vorbesc întotdeauna în sistem video; acestea sunt cele cărora le acordă cea mai mare atenție, care li se par cele mai atractive/ interesante.Dacă schimbați doar mesaje scrise, nu ești o prioritate pentru el, indiferent ce declarații îți face în mesajele respective.


Un bărbat care flirtează cu mai multe femei în același timp are nevoie să facă o prioritizare, pentru că îi ia foarte mult timp să comunice cu toate, să le țină pe toate interesate, să le facă pe toate să simtă că li se acordă o oarecare atenție. În funcție de cât de interesat este de fiecare dintre ele, acel bărbat le include la categoria femeilor cu care schimbă doar mesaje scrise, femeilor cu care vorbește la telefon sau a femeilor cu care vorbește la telefon în sistem video.

Dacă este organizat, cum sunt adevărații „jucători”, un bărbat poate jongla astfel cu 5 sau mai multe femei în paralel.


Cele mai multe femei se simt inconfortabil să aibă întâlniri cu mai mulți bărbați în același timp. În general, dacă o femeie întâlnește un bărbat care-i place, de care este cu adevărat interesată, ea preferă să se concentreze asupra acestuia, să vadă cum merg lucrurile cu el, nu se mai întâlnește și cu alți posibili parteneri.


Lucrurile stau diferit în cazul bărbaților. Ei se simt confortabil să acționeze pe mai multe fronturi în paralel, să se întâlnească în același timp cu mai multe femei, ca să se hotărască asupra uneia dintre ele.Cei mai mulți bărbați, dacă îi întrebi ce fel de femeie caută ca parteneră pentru o relație serioasă, nu ar ști să-ți dea un răspuns clar. De aceea nici nu îi poți spune unei femei: „Uite, un bărbat caută o femeie așa și așa și așa!”. Nu există un răspuns universal valabil, dacă întrebi ce fel de femeie își dorește un bărbat. De aceea mulți bărbați încearcă în stânga și-n dreapta, în speranța că atunci când vor găsi femeia potrivită pentru ei, o să știe. Tot ce poți să le spui femeilor este să fie ele însele, să fie autentice și bărbatul potrivit o să simtă: „Ea e Aceea pentru mine!”.


Știți cum este la festivalurile de tip street food? Găsești acolo tot felul de mâncăruri și poți să guști câte puțin din fiecare, ca să-ți dai seama care-ți place și care nu. Așa sunt și bărbații: încearcă mai multe variante ca să-și dea seama care este cea care le place.

O mulțime de bărbați „jonglează” cu mai multe femei în același timp, așa că în etapa de început, când sunteți la primele întâlniri, ar fi de dorit să fii prudentă și să nu te entuziasmezi doar pentru că primești un mesaj de tipul „Bună dimineața, frumoaso!” în fiecare zi, fiindcă durează câteva secunde ca el să scrie și să trimită un astfel de mesaj și în mai puțin de 5 minute le trimite același mesaj tuturor femeilor cu care flirtează în paralel cu tine. În general, dacă le face curte mai multor femei în același timp, acel bărbat are un program riguros, are o planificare, ca să poată să discute cu toate, așa că dacă un bărbat are discuții cu tine cam la aceeași oră în fiecare zi, asta poate fi pentru că tu ești „femeia de la ora 17”, de exemplu. La 17 discută cu tine, la 19 discută cu alta și tot așa, ca să nu vă încurce.


Dacă un bărbat simte că tu ești Aceea, cam într-o lună de la momentul în care începeți să vă întâlniți (uneori și mai devreme) te va întreba dacă accepți să fii partenera sa, să aveți o relație exclusivă.

Dacă acel bărbat nu are o locuință a lui, nu are o slujbă, nu are o mașină, dar îți cere să aveți o relație exclusivă, nu te băga în așa ceva, pentru el nu caută o relație serioasă, el caută o femeie care-i să-i ofere anumite beneficii locative/ casnice/ financiare/ sexuale, etc.


Dacă după cel mult 3 luni de când vă întâlniți acel bărbat nu ți-a cerut la modul clar, explicit, să aveți o relație exclusivă, acesta este un semn că e timpul să-ți vezi de viața ta, pentru că el deja știe că nu ești femeia cu care își dorește să aibă o relație pe termen lung.

Cele mai multe femei sunt disperate și trec mult dincolo de limita celor 3 luni, fac sex cu acei bărbați, îi primesc în casa și în viața lor, le gătesc, le spală, le calcă, fără că bărbații respectivi să-și fi exprimat vreodată o intenție clară legată de relația lor și de viitorul lor împreună, fără să spună clar dacă își doresc o relație serioasă sau nu și uneori și fără să le spună „te iubesc”. Ei trăiesc împreună, acele femei cred că au o relație, dar de fapt bărbatul respectiv nu este interesat de o relație serioasă, ci doar de o legătură temporară.

Bărbatului îi convine acest aranjament în care beneficiază de toate avantajele unei relații fără să-și fi exprimat vreodată dorința de a avea o relație serioasă cu acea femeie. Lui îi convine ca femeia respectivă să presupună că sunt într-o relație, deși bărbatul respectiv nu și-a asumat niciodată așa ceva în fața ei. El consideră că e problema ei că are o impresie greșită asupra statutului relației lor: „Eu n-am mințit-o, nu i-am spus niciodată că vreau să avem o relație serioasă! Dacă ea are impresia că suntem într-o relație serioasă nu e vina mea!”.

Nu e „vina" lui, dar nici nu lămurește acea neînțelegere...


Atunci când acceptați să aveți prima întâlnire „oficială” cu un bărbat nu acceptați să vină să vă ia de acasă; stabiliți să vă vedeți direct la locul întâlnirii.

De ce spun asta? Pentru că sunt tot felul de ciudați pe lumea asta. Este posibil ca la prima întâlnire să ai parte de o surpriză foarte neplăcută și să decizi că nu vrei să te mai întâlnești cu acel bărbat. De aceea este de preferat ca el să nu știe unde locuiești, ca să nu ai parte de surprize neplăcute și mai târziu, să te trezești că te caută acasă, deși i-ai spus că nu vrei să mai ai de-a face cu el.

Prima întâlnire stabiliți-o într-un loc public unde puteți sta de vorbă liniștiți. Puteți merge să vă plimbați în parc sau puteți lua cina în oraș într-un local unde este muzică în surdină și vă puteți auzi unul pe celălalt.

Dacă sunteți la restaurant și el îți cere să-ți plătești consumația, acesta este semnalul că nu e genul de bărbat cu care vrei să ai de-a face. Plătește consumația, nu comenta nimic, pune punct întâlnirii și nu mai răspunde când te sună sau îți trimite mesaj acel individ.


Dacă seara merge bine, dacă a fost întâlnire reușită, nu accepta oferta lui de a te conduce acasă, când se termină întâlnirea. Dacă nu ai propria mașină găsește altă variantă de a ajunge acasă; ia taxiul. Și dacă bărbatul respectiv insistă că te conduce el acasă, nu ezita să-i spui pe șleau: „Nu te supăra, dar nu cred că e cazul. Doar ce ne-am cunoscut. Mulțumesc, dar prefer să iau taxiul”.

Niciun bărbat care are intenții serioase n-o să fie ofensat de faptul că ești o femeie care se respectă și preferi să-ți protejezi deocamdată intimitatea, având în vedere că sunteți la prima întâlnire. Nu te teme că o să pari nebună. Și dacă acel bărbat te crede nebună e problema lui, înseamnă că nu e potrivit pentru tine.


Dacă un bărbat te abordează, își exprimă interesul pentru tine și din primele discuții ți se pare a fi o persoană interesantă, care ar putea fi partenerul potrivit pentru tine, dă-i numărul tău de telefon atunci când te întreabă dacă ești de acord să vă mai vedeți și te roagă să-i dai numărul tău. Sunt o mulțime de femeie care-mi spun că atunci când bărbatul respectiv le-a cerut numărul de telefon au refuzat să i-l dea, dar au luat ele numărul lui, ca să-l sune. Nu văd nicio logică în acest gen de comportament.Când un bărbat își exprimă interesul pentru tine și-ți cere numărul de telefon, dacă și tu ești interesată de el, dă-i numărul tău, fiindcă în acest fel ai ocazia să vezi cât de serios este acel bărbat în ceea ce te privește. Dacă îi dai numărul de telefon și în 24 de ore nu sună și nici nu-ți trimite vreun mesaj, poți să știi că nu este interesat cu adevărat de tine. Tot ce intenționează este să se joace cu tine. Și e vorba de jocuri toxice.


Dacă îți trimite un mesaj, răspunde-i imediat dacă ești liberă și poți transmite un mesaj scurt și politicos. Nu merge pe principiul „O să-l las să aștepte câteva ore, să vadă că nu sunt disperată”, fiindcă astea sunt prostii.
Dacă ești ocupată vezi-ți de treaba ta, rezolvă ce ai de rezolvat, dar dacă ești liberă, răspunde-i imediat, nu mai amâna. Dacă tu îi răspunzi imediat, iar el îți trimite după câteva ore următorul mesaj, acesta ar trebui să înceapă cu scuze: „Îmi pare rău, n-am putut continua discuția fiindcă am primit un telefon urgent/ a intervenit ceva și a trebui să mă ocup de acea problemă”.De ce spun asta? Pentru că dacă un bărbat este cu adevărat interesat de tine, el se asigură că are ceva timp liber la dispoziție ca să comunice mai mult cu tine, în caz că-i răspunzi imediat, atunci când îți trimite primul mesaj. Nu o să-ți trimită primul mesaj între două întâlniri, când are doar două minute libere la dispoziție. Intenția lui este să aibă timp ca să schimbe o serie de mesaje cu tine atunci, imediat, să se conecteze mai mult cu tine. Dacă îți trimite primele mesaje la distanță de câteva zile unul de altul e un semn că nu are intenții serioase cu tine.


Bărbatul este cel care trebuie să abordeze femeia, el este cel care trebuie să fie primul care-și manifestă interesul pentru o femeie, el este cel care trebuie să cucerească femeia și nu invers. De asemenea, bărbatul trebuie să fie cel care face cererea în căsătorie și nu femeia.


O femeie care face avansuri bărbatului, care abordează bărbatul și-și exprimă clar interesul pentru el este ca o gazelă care abordează un leu. Aceasta nu este o abordare inteligentă. 

Un bărbat care se respectă și care abordează o femeie este ca un leu care-și exprimă interesul pentru o leoaică.Tu alegi dacă vrei să fii partenera lui pe termen lung, adică o leoaică sau vrei să fii prânzul lui – o gazelă.

Nu vă luați ca model o femeie despre care știți că a fost cea care i-a făcut avansuri bărbatului și care, totuși, a ajuns să se mărite cu bărbatul respectiv. Așa ceva se întâmplă foarte rar când o femeie este cea care face avansuri unui bărbat; în plus, nu știți ce cu ce soț s-a ales femeia respectivă, fiindcă un bărbat care se respectă nu acceptă să fie el cel căruia i se fac avansuri, să fie el vânatul, nu vânătorul.

Pentru ca un bărbat să abordeze o femeie care se respectă este nevoie ca acesta să aibă încredere în el, să fie stăpân pe el. Dacă acel bărbat nu are suficientă încredere în el cât să aibă curajul să te abordeze înseamnă că nu este partenerul potrivit pentru tine, nu este capabil să fie un lider în familia/ cuplul vostru.

A fi capul unei familii este mult mai greu decâ a aborda o femeie care se respectă.

Dacă el nu a avut puterea să o facă pe prima, nu va fi capabil să o facă pe a doua.

Să fii un bărbat de onoare, care funcționează în intergitate, să fii un bărbat responsabil, fidel partenerei tale, un bărbat care își tratează cu iubire și respect partenera, care are grijă de ea și de eventualii copii nu e ușor, nu e la îndemâna oricui.


Și nu le mai căutați scuze bărbaților și nici nu mai încercați să găsiți explicații plauzibile pentru faptul că voi, femeile, sunteți cele care le-ați făcut avansuri bărbaților, că voi ați fost cele care i-ați abordat: „Unii bărbați sunt timizi, sunt introvertiți. De ce nu l-aș ajuta puțin pe bărbatul care-mi place?”.

Cei mai mulți bărbați sunt introvertiți, dar asta nu înseamnă ca ei să aștepte să fie abordați de femei, să fie cei cărora li se fac avansuri. Dacă un bărbat nu are curajul să vină și să-ți vorbească, să-și exprime clar interesul romantic pentru tine, înțelege că nu este cu adevărat interesat de tine. Acceptă asta și vezi-ți de viața ta.


Credit: (Tony Gaskins) Mihaela Dan, Elena Elenica

 

ALTE ARTICOLE RELEVANTE

TE SIMȚI TENSIONAT ÎN FAMILIE, DE SĂRBĂTORI? Ține minte următoarele

CE ESTE FAMILIA. O SITUAȚIE DE VIAȚĂ CARE EXPLICă TOTUL 

PATRU MOTIVE PENTRU CARE NU AI FOST IERTAT și CUM SĂ REPARI RELAȚIILE RĂNITE

De ce trebuie să te oprești să ajuți neîntrebat acum!  și cum sa faci altfel

Cearta și Discuțiile Argumentative în Relație 

De ce te reîntorci la vechi după ce am făcut o schimbare importantă?

Egoul și Adevăratul Sine - Ghidul complet pentru descoperire

Ce Trebuie Să Știi Despre Doliu

Pentru ce Bărbatului Femeie? 

Poemul Feminității

Poemul Masculinității

Cum să nu fii respins când ofer ajutor în relația personală?

10 supărări care ne spun că încă suntem copii în interior

Cum să știi dacă ai devenit emoțional matur

Cum să oprești drama interioară

Ce Este Egoismul Sănătos și cel Nesănătos

Trei etape ale relației în care divorțul este o greșeală

Descoperă viața dincolo de frici și dezamăgire:

Schimbarea mult așteptată pe care o așteptai poate începe acum - ia o consultație gratuită să vezi dacă te putem ajuta!

👉Grupul de Facebook UncageX👈

Rezervează Consultația Gratuită