UncageX Blog

TATĂL NOSTRU ȘI CELE 7 CHAKRE

Tatăl Nostru este practic singura rugăciune care a fost „creată” de o Ființă cu o categorie spirituală atât de înaltă încât este recunoscut de toate culturile pământului ca un Mare Maestru, un Super Om, o Ființă christificată. Numit Jeshuá Ben Pandará, mai cunoscut ca Isus din Nazaret.

Nu întâmplător această rugăciune este alcătuită din 7 afirmații, decrete sau mantre. Numărul 7 simbolizează perfecțiunea sufletului individual, putem pune în legătură fiecare dintre aceste fraze și cu caracteristicile bio psiho-energetice ale celor 7 chakre, centrii energie-conștiință care constituie baza lucrării de Evoluție internă.

Relaționarea Tatălui nostru cu cele 7 centre ale Conștiinței ne permite să ne conectăm cu câmpul energetic-conștiință, generat de milioane de oameni care s-au rugat această rugăciune timp de 2.000 de ani. Odată ce înțelegem sensul acestei propoziții, încetăm să credem pentru a începe să simțim. Conectarea cu cele 7 fraze ale tatălui nostru implică faptul că fiecare dintre ele are puterea de a produce transformări în persoana noastră.

Frazele Tatălui nostru corespund celor 7 chakre începând de sus în jos. Mai jos amintim cele șapte fraze și relația lor cu cele 7 chakre.

1.- TATĂL NOSTRU CARE EȘTI ÎN CERURI.

În cel mai înalt Pur și divin al corpului nostru, această frază activează chakra noastră coronară, care radiază miile de lumini ale Divinității voastre, lumini ale Iubirii, Credinței și Speranței. Acolo unde energia spirituală intră în corp și este distribuită în celelalte chakre.

2.- Sfințească-se NUMELE TAU.

În centrul nostru frontal, această frază ne activează chakra al treilea ochi și astfel pecetea voastră divină, lumina voastră inefabilă va emana din fruntea voastră și astfel numele vostru va fi dezvăluit prin sfințenie. Deschiderea celui de-al treilea ochi vă va oferi viziunea, profunzimea și dimensiunea lumilor necunoscute.

3.- VIE ÎMPĂRĂȚIA TA

Această frază activează cuvântul chakră, care se află în centrul gâtului, astfel încât noi suntem creatorii a tot ceea ce este sublim, înălțat al vieții, prin cuvânt. Pentru ca cuvântul să fie doar pentru a transmite binele.

4.- FĂCĂ-SE VOIA TA, PRECUM ÎN CER AȘA ȘI PE PĂMÂNT

Această frază activează chakra inimii sau a centrului nostru cardiac, astfel încât voința intimului ghidează gândirea și dorința inimii, astfel încât iubirea, empatia, înțelegerea și iertarea să ne guverneze.

5.- PĂINEA NOASTRĂ CEA DE TOATE ZILELE DĂ-NE-O NOUĂ ASTĂZI

Puterea Energetică a acestei fraze activează chakra care ne hrănește plexul solar, dă-ne-o în fiecare moment pentru a servi, crescând stima de sine, încrederea și puterea personală.

6.- ȘI NE IARTĂ NOUĂ GRESALELE NOASTRE PRECUM ȘI NOI IERTĂM GREȘIȚILOR NOȘTRI

Deoarece plexul nostru splenic este depozitarul erorilor noastre, din acest plex emanăm resentimente, furie și invidie. Activarea acestei chakre ne permite să-i iertăm pe frații noștri, greșelile lor împotriva noastră, iar iertarea este ca apa care curăță toată murdăria și impuritățile din noi înșine.

7.- ȘI NU NE LASA  PE NOI SA FIM DUSI ÎN ISPITĂ CI NE IZBĂVEȘTE DE CEL RĂU

Prin activarea acestei chakre, nu ne va lăsa niciodată să cădem în ispită dacă nu vrem, sau nu o căutăm (liberul arbitru).Ispitele ne vin din chakra rădăcină, care este situată sub organele genitale, unde totul pe pământ. locuiește, dușmanul secret.autor al ispitelor și autor al comportamentului rău. Prin deschiderea acestei chakre ne eliminăm temerile și nesiguranța. De asemenea, ne activăm sexualitatea ca energie creativă.

După cum probabil ați realizat, rugăciunea Tatălui Nostru are 7 cereri și fiecare dintre ele este dedicată dezvoltării, purificării și trezirii unui centru din corpul nostru (EU SUNT Templul).

Această rugăciune conține cuvinte sacre și puternice pe care trebuie să știi să le folosești, să te gândești, să meditezi și să le vocalizezi cu toată puritatea aspirațiilor tale. Nu numai că repetă-l ca robot, dar înțelege ce vrea să ne spună. Tatăl nostru este puntea dintre om și Dumnezeul interior. Fără îndoială, această rugăciune nu este doar pentru protecție, ci și un canal pentru vindecare.

Pentru mai mult despre Chakre, vezi articolul Ghidul Complet despre Chakre

Sursa:Romulus Moldovan

Via: Radu Adrian Delea

 

ARTICOLE RELEVANTE

 Scala emoțiilor Abraham-Hicks

Culorile celor șapte Arhangheli și nivelele de Vibrație ale acestora 

Program gratuit de vindecare deblocare a chakrelor

Descoperă viața dincolo de frici și dezamăgire:

Schimbarea mult așteptată pe care o așteptai poate începe acum - ia o consultație gratuită să vezi dacă te putem ajuta!

👉Grupul de Facebook UncageX👈

Rezervează Consultația Gratuită