Librărie

Cum poți începe acum?

Alatură-te de grupul nostru pe Facebook pentru informații utile și sesiuni gratuite.

Înscrie-te în grup →

Cursuri

Descoperă activitatea care îți este mai plăcută, mai profitabilă și mai aproape de cine ești cu adevărat

 

O formulă simplă și efectivă care te va ajuta să-ți găsești calea acum și să o poți găsi de acum înainte - Capată Busola Direcției!

99£

Cumpară acum

Practici Transformaționale

Meditație: de la Zero la Pro

 

Învață să meditezi de la zero sau îmbunătățește practica ta de meditație cu acest program de 90 zile pe care-l folosim la pregătirea mentală a sportivilor olimpic. Vei antrena 3 'mușchi principali' la baza respirației: detașarea, atenția/vizualizarea și gestionarea stării emoționale.

199£

Cumpară acum

Jurnalul evolutiei - UncageX

 

Cea mai eficientă metodă pentru autocunoaștere, claritate mentală și auto-terapie. Această formă unică de a scrie cuprinde în sine farmecul puterii mentale și atingerea scopurilor urmărind setul de întrebări și structura acestuia. Acum folosit de terapeuți, sportivi de performanță și antreprenori cu un regim intensiv.

99£

Cumpară acum

Unicul set de practici de respirative de care ai nevoie

 

Cinci practici de respirație pentru toate timpurile: practici matinale efective și practici scurte pentru a energiza sau a calma corpul și sistemul nervos în orice situație, timp sau circumstanță.

99£

Cumpară acum

Tot ce ai nevoie pentru echilibru, stăpânireși putere interioară.

 

Autocunoaștere, auto-terapie, atingerea scopurilor și stabilitate emoțională.
Acest pachet cuprinde Practicile de respirație, Jurnalul Evoluție și Coaching
Individual cu Vadim.

139£

Cumpară acum

Audio

Carte Audio: Pe Cont Propriu (ediția 1)

 

Prima carte publicată de Vadim Turcanu care descrie experiența sa de șase luni de la Chișinău spre Londra ca migrant ilegal. Cartea cuprinde lecțiile Învățate, recomandări de cărți și o istorie inspirațională.

*Ediția înoită o puteți găsi pe www.bestseller.md

Cumpară acum

Carte Audio: Restartează-te
cu APA!

 

"În această carte vei găsi metodele pe care le folosesc începând din 2008 pentru a mă menține sănătos și gata de orice provocare fizică sau mentală, precum a fost și maratonul în 2019 pe care am alergat fără pregătire de alergare."  Vadim Turcanu

Cumpară acum

Carte Audio: Obține Răspunsul Da!

 

"În această carte împart cele mai reușite metode de comunicare prin email pe care le și poți utiliza în comunicarea verbală. Aceste metode o să dubleze rata de răspundere la comunicarea profesională și personală. "  Vadim Turcanu

Cumpară acum