Te vei descoperi,
vei descoperi spiritualitatea
și te vei depăși pe sine

Vei depăși fricile, vei elimina blocajele și vei îmbunătăți relațiile.
Vei descoperi oameni noi, practici efective și abilități despre care nu știai că posedezi.

Începe Acum

Schimbările cheie pe care le vei realiza:

Modernizarea sinelui
Reînnoirea relațiilor
Afacere conștientă

 

Platforma este pentru tine dacă:​

 

Ești pasionat de descoperire de sine, de dezvoltare personală și spirituală. Dorești să descoperi noi 'înălțimi' ale interiorului și propriilor puteri.

Ai încercat terapii, cursuri, cărți și diferite tehnici dar au ajutat puțin să găsești pacea interioară sau să te cunoști mai bine pe sine.

Cauți o ambianță în care poți să te simțiți 'ca acasă' - în care poți fi deschiși, să susții când o poți și să fii susținut când ai nevoia.

Cunoști bine teoria și reușești unele practici dar ai nevoie de o ghidare, ai nevoie să fii între oameni care sunt și ei pasionați de aceleași lucruri.

 Dorești să găsești pacea interioară, să descoperiți spiritualitatea, să descoperi practici care te vor ajuta să fii conectat cu sine și cu cei dragi la un nivel înalt.

Te simți des în anxietate, în depresie și agresivitate pe care nu o poți controla, prin aceasta rănești pe cei dragi și creezi distanță în relațiile profesionale.

Cine te va ghida pe parcurs?

Vadim Turcanu​ (Vaddhim)

Autor, Antreprenor, Speaker, Co-fondator al Procesului UncageX, Trainer Respirație și Tantra, Cercul Masculin și Comunicare în Relații

 

Vadim a aprofundat subiectele și le-a practicat el însuși de mai bine de 12 ani, căutând să lupte cu propriile probleme și cu lipsa motivației de a trăi. Ulterior a creat acest program dintr-o mix de practici dobândite de la Marii Înțelepți cu care a lucrat și pe care i-a studiat. Rezultatul anilor de studii și practică continuă a fost un program complet și complex de vindecare interioară și regăsire, pentru a accesa tot ceea ce este mai bun din propria viață. În urma Regăsirii spirituale Vadim a cunoscut o nouă viață, a publicat primele cărți, a fondat comunitatea UncageX și și-a întâlnit Marea Dragoste (lucrul pe care nu îl mai credea posibil). ​

Facebook    Instagram

 

 

Ana Daud

Co-fondator al Procesului UncageX, instructor Hatha Yoga și Kundalini Yoga, Actriță, Trainer Respirație, Cercul Feminin , Ghid Registrele Akasha

 

Ana a lucrat mai bine de 15 ani asupra sinelui pentru a depăși cu succes propriile traume din copilărie care s-au manifestat prin bulimie, anorexie și adicții. Astăzi Ana este o soție, o actriță de succes, premiată la nivel internațional, pasionată în a ajuta oamenii să-și depășească propriile bariere și traume. Este cel mai bun exemplu a faptului că puterea vine din interior și că odată dobândită, devii stăpânul vieții tale.​

Facebook   Instagram

Cum să te alături acum?

Alege abonamentul potrivit
și abonează-te pe platformă
Citește cu atenție instrictunile
pe emailul de confirmare
 
Începe călătoria de transformare spre o nouă viață

 

Începe Acum

Abonamentul include: 

Bonus:

 

✔️ Experiențele înregistrate (relația cu mama, cu tata, sexualitatea, criticul interior, etc)

✔️ Maratoanele și provocările Înregistrate - valoare £1000+

✔️ Învață Meditația de la Zero la Pro - valoare £199

✔️ Cinci practici testate de respirație pentru toate timpurile - valoare £99

✔️ Trei sesiuni de Coaching Individual - valoare £300

✔️ Acces la o consultație individuală lunară (pentru abonament lunar - după 3 luni de activitate) - valoare £500+

✔️ Reducere de 20%-40% la toate experiențele UncageX - valoare £800+

Valoare adițională pe care o primești cu acest abonament - £2898+

Începe acum! Alege abonamentul potrivit de mai jos.

 

Abonament Anual

£499

POPULAR

 Adaugă un membrul de familie la 1/2 preț cu acest abonament.

*Sistem automatizat de plată cu opțiune de anulare în orice moment de către abonat

Cumpără Acum

Abonament Trimestrial

£189

Fiecare 3 luni

*Sistem automatizat de plată cu opțiune de anulare în orice moment de către abonat

Cumpără Acum

Abonament Lunar

£64

Pe lună

*Sistem automatizat de plată cu opțiune de anulare în orice moment de către abonat

Cumpără Acum

Ce zic participanții?

"A fost prima oara cand m-am alaturat comunitatii voastre si da, a fost o experienta de neuitat (cu toate ca multe dintre lucrurile vizualizate pe parcursul meditatiei sunt destul de greu de adus aminte 😁) Multumesc mult! 🙏"

Maria B.

"A fost un eveniment extraordinar, nu m-am așteptat că o să am așa revelații, conexiune și emoții puternice. Sunt recunoscătoare că sunteți în viața mea! Succese și realizări mărețe în tot ceea ce faceti !🙏🏻😍"

Lilia S.

  "Totul a fost special, am mai zis și când am vorbit aseară ca am simțit profund conectarea și Va mulțumesc încă o data pentru duetul ☯️ minunat care a fost frumos armonizat în ghidajul și energia transmisa 🙏🕉️⚛️ Mulțumesc cu recunoștință 🤍"

Olga C.

"Mulțumesc frumos! Chiar a fost o energie și o sesiune extraordinar de intensă și liniștitoare! Mulțumesc încă o dată pentru șansa de a trăi o asemenea experiență!!! 🤗"

Laurentiu T.

 

Ești pregătit de schimbări?

Începe Acum