UncageX Blog

10 povești care m-au inspirat și mi-au lăsat lacrimi 🥹

Suntem onorați și binecuvântați pentru toate aceste poveștile de transformare ale participanților UncageX! 

Cu toate că este plăcut să le auzim direcționate spre noi, le dedicăm celor cărora cu adevărat le aparțin: Domnului, părinților noștri, învățătorilor noștri și tuturor celor care s-au încredințat nouă de-a lungul anilor. 

Suntem Fericiți să auzim foarte multe dar astăzi dori sa împărțim doar zece: 

 

 

  1. De cinci ani îmi doream să încep un blog și tot îmi era frică să o fac. După Weekendul Transformațional am început să postez videouri live și acum am școala mea de terapie transformațională rapidă.

Corina 

 

  1. Nu am cuvinte să exprim cât de recunoscătoare sunt că după participarea la Weekend-ul Transformațional am reușit să fac pace cu tata și să-i zic că-l iubesc. În scurt timp după el a decedat - nu știu cum mi-aș ierta aceasta dacă nu reușeam. Simt pace. 

Natalia

 

  1. Aveam planuri multe și eram consumat cu atingerea acestora, bulversat și anxios am venit la retreat-ul Regăsirea Sinelui, care m-a ajutat să găsesc claritate și stabilitate interioară. În scurt timp după m-am căsătorit, mi-am pus prioritățile în ordine - sunt acum și merg pe drumul pe care mi l-a așternut Dumnezeu 

Lilian 

 

  1. Când am venit la retreat-ul Regăsirea Sinelui cu soțul, aveam documentele pregătite de divorț. Eram anxioasă și înfricoșată pentru viitorul copiilor noștri. Să știți că nu doar am lăsat idea de divorț dar am dat naștere unei relații noi, la o dragoste mai puternică decât a fost până acum. Pot să zic că suntem cea mai fericită pereche, cu care nu mi-i frică să confrunt greutățile care mi le aruncă viața. 

Violeta

 

  1. Mai mult de doi ani de la decesul tatălui, tot îmi era în minte aproape constant. Doar la începutul mentoratului am avut experiența în care atât de simplu am găsit pacea și eliberarea atenției mele de la aceste gânduri. Acum pot să fiu mai prezență cu soțul și copiii. Sunt bucuroasă și inspirată ce urmează mai departe. 

Corina 

 

  1. Aveam impresia că nu eu aveam afacerea mea dar ea mă avea pe mine. Oriunde aș fi și ce nu aș face - în pat, la odihnă, cu prietena, mintea era consumată de afacere.

După participarea la retreat Regăsirea Sinelui am început să am mult mai multă prezență cu sine, am practici care mă fac să mă simt bine, pot să petrec timpul dedicat cu prietena și cel mai fain este că parcă pare că lucrez mai puțin dar rezultate nu sunt doar la fel dar chiar și mai multe. 

Lilian

 

  1. După participarea la retreat Regăsirea Sinelui am descoperit sentimente de dragoste de alt nivel - nu știam că pot iubi copiii și mai mult. În combinație cu mentoratul, am descoperit valoarea și abilitățile mele care până acum nu le vedeam și mă simțeam atât de frustrată și anxioasă de la aceasta, încercam să fac mai multe și mă epuizam. Starea de a face ceva și a fi în pace cu sine este ceva ce sigur nu am simțit și nu mi-am imaginat cum este până acum.

Elena 

 

 

  1. Am împrumutat bani să vin la Weekendul Transformațional, simțeam că se poate mai mult dar nu vedeam nici o soluție de ceva timp. Aceasta m-a ajutat să privesc lucrurile altfel și să descopăr un fel de curaj și siguranță care m-a ajutat să ies la alt nivel. Nu este ușor de gestionat o echipă, dar uitându-mă în urmă peste un an, am parcurs drumul spre propria companie cu contracte de nivel național.

Ștefan 

 

  1. Am nimerit la Weekendul Transformațional, în pregătire pentru chemoterapie pentru cancer. Cu doi copii, într-o țară străină. Mi-a ajutat să recapăt puteri, viziune, speranță, să pășesc și să-mi doresc lucruri despre care nici nu mă gândeam înainte și să pășesc spre ele. Acum am companie și chiar am explorat capacitățile mele de cânt, chiar am făcut și un video-clip. Viața este total alta! Sunt profund recunoscătoare. 

Natalia

 

  1. Sunt medic și cunosc o bună parte din ceea ce am trecut în depășirea fricilor online, dar nu mi-am imaginat că așa lucrează. Mă bucur pentru tot ce primesc de la voi, mi-am dat seama cât de multe frici aveam, cât de mult mă iritam singură pensiune. Cu ajutorul Retreat’ului și practicilor online cu Vadim și Ana am simțit o renaștere și un interes de viață… am ieșit din acel tunel de deznădejde și nemulțumire de toate în care eram de o bună vreme. Mulțumesc! 

Nina 

 

 

Sunt momente când te simți atât de jos, când doare atât de mult că de parcă nu mai ai speranță, toate gândurile sunt spre scăpare … 

Participă la experiențele UncageX pentru a depăși fricile și a crea o schimbare în viața ta.

 

❗ pe 1 August se lansează Școala Măiestria Sinelui (online). Toți Abonații de până la lansare primesc un cadou special 🙌👌

 

Te așteptăm 

 

UncageX, specialiști în depășirea fricilor și crearea schimbării. 

Descoperă viața dincolo de frici și dezamăgire:

Schimbarea mult așteptată pe care o așteptai poate începe acum - ia o consultație gratuită să vezi dacă te putem ajuta!

👉Grupul de Facebook UncageX👈

Rezervează Consultația Gratuită