UncageX Blog

Gestionarea Furiei și transformarea acesteia în forță de creație

Nepotul lui Gandhi spunea "El (Gandhi) vedea furia ca pe ceva benefic, ca pe combustibilul schimbării, dar mi-a explicat că trebuie să-i dobândești controlul."

Furia este puterea schimbării - gestionând-o poți construi și crea schimbările dorite. Este ca focul care poate fi distrugător sau te poate încălzi, depinde 'pe mana' cui este. 

 

De mic, ai fost ‘protejat’ de puterile tale, de forțele tale, precum un copil este protejat de uneltele periculoase ascuțite sau dăunătoare, până în momentul în care devine mai ‘conștient’.

După principiile UncageX, forța schimbării constă din furia stăpânită și înțelepciunea - sunt atributele femininului și masculinului din fiecare din noi. 

Știi care este diferența dintre furie și violență? Este forța creatoare și cea distrugătoare. 

Știi care este diferența dintre cunoștințe și înțelepciune? Este ceea ce curge din interior și cea acumulată în minte (memorie) din exterior. 

Pentru a recăpăta forțele de a face schimbările dorite și a progresa cu adevărat în viață (să fii împlinit) este nevoie să te rupi lanțurile cu care ai fost ‘protejat’ din copilărie, ceea ce pare un lucru aproape imposibil - este exact precum un cal nu mai încearcă să rupă funia cu care este legat când este matur pentru că a fost legat de mic și de câte ori a încercat atunci, în copilărie, nu i-a reușit. Este să stăpânești furia pentru a avea forța de a schimba, și a-ți deschide resursele înțelepciunii interioare pentru a-ți ști mereu destinația. 

Cum poti canaliza furia catre creștere și schimbare

Hai sa-ti zic initial cum o poti irosi:

Oamenii o irosesc prin bârfe, învinovățirea altora (inclusiv pe sine), daramatul și stricatul lucrurilor și violența către sine, alți oameni, plante și animale. 

Poti canaliza furia spre creare și crestere prin diverse modalități:

Folosește energia furiei pentru a construi ceva când vezi ca nu e ceea ce iti dorești, 

Folosește pentru a iniția conversația pe care ai amânat de mult timp și fa ajustările,

Craza un video, scrie un post, crează o piesa de teatru, fa un video, fa un film, scrie o poezie, etc etc etc.... 

Nu te grabi są o emani in exterior, canalizeaz-o spre creare!

 

Proiectul UncageX este procesul în care te dezlegi de acele lanțuri pentru a ieși la libertate! 

Incepe transformarea vieții tale prin descoperirea și reconstruirea adevaratului sine. Apasă aici pentru o consultație gratuită pentru a afla cum UncageX te poate ajuta

Descoperă viața dincolo de frici și dezamăgire:

Schimbarea mult așteptată pe care o așteptai poate începe acum - ia o consultație gratuită să vezi dacă te putem ajuta!

👉Grupul de Facebook UncageX👈

Rezervează Consultația Gratuită