Pune punct anilor de căutare de sine... Începe să trăiești viața care este cu adevărat a ta!

Regăsirea Sinelui Retreat

Cum crezi că ar arăta viața ta dacă ai cunoaște cine ești cu adevărat și pentru ce ești aici?

O săptămână în Tenerife în care vei descoperi sinele adevărat, puterea interioară și misiunea ta aici

Cum Participi
Video Poster Image
Vei simți mai profund conexiunea cu Universul,
cu Dumnezeu - legătură dintre tine și tot ce te înconjoară.

Vei descoperi valoarea intrinsecă pe care o ai pe acest pământ, vei descoperi legătura cu strămoșii tai și puterea vindecătoare pe care o capeți reconectându-te cu ei energetic.

Vei depăși fricile și blocajele la nivel subconștient care-ți influențau deciziile și percepția de sine. Vei redobândi gustul vieții pe care-l căutai peste tot.

Retreat-ul este pentru tine dacă:​

Simți de parcă ai totul, dar totodată nimic

Dorești să găsești sens și direcție în viață

Simți că ai pierdut gustul vieții și adevărata înțelegere a sinelui

Te afli într-un cerc vicios, întâlnind aceleași probleme în relații și activități

Ești impulsiv și dorești sa ai claritate și stabilitate interioară 

Ai încercat diverse metode de autodescoperire și regăsire, dar fără rezultate notabile.

Mintea ta este în permanență plină de gânduri și anxietate în privința viitorului.

Îți dorești să găsești pacea interioară și satisfacția în viață.

-> Participare

Trei rezultate cheie pe care le vei primi

Direcția / Misiunea

Vei descoperi direcția pentru care ești înzestrat. Vei specifica clar calea care este cu adevărat a ta. 

Sinele / Darul

Vei descoperi resursele de putere, dragoste și acceptare. Vei redescoperi talente unice despre care ai uitat, respins sau neutilizat.

Fricile / Strămoșii

Vei depăși blocajele și fricile. Te vei reconecta cu rădăcinile tale și conștientiza puterea strămoșilor tăi.

Rezervează bilet

Poate să nu fie ușor...

Schimbarea, cu toate că foarte așteptată și dorită, poate fi dificilă. Rezistența și frica de a pierde ceea ce avem, de o schimbare la toate nivelele poate crea opunere.

 
-> Participare

Ce vei face în această săptămână? 

Aici un articol care poate da o perspectivă mai detailată

 

Te vei regăsi pe tine insuți

Vei învăța cum să te împăci cu propria persoană, cum să identifici conflictele interioare și să le rezolvi. Experiența îți va aduce liniștea sufletească pe care nu ai mai simțit-o demult. Prin acest proces specific vei putea gestiona mai ușor emoțiile și vei descoperi viziuni noi asupra viitorului. 

 

Te vei deconecta de la rutina zilnică

Un program intensiv de autoanaliză, autocunoaștere, reechilibrare emoțională și definire a Sinelui pentru fortificarea minții, a corpului și a spiritului. Un nou TU mai bun, mai puternic și mai profund conectat cu Eul interior se va naște în urma experienței trăite!

 

Vei petrece timpul într-o locație cu energie vie​

Puterea vindecătoare a soarelui și a mării completată de o alimentație sănătoasă, de meditație și practici de eliberare vor transforma programul de regăsire într-o rutină transformațională. Șapte zile de vis, de dobândire a energiei vii, călăuzite de oameni cu suflet bun.

 

Vei trăi experiențe unice cu practici ancestrale

Identificarea tiparelor și ale automatismelor care ți-au condus viața și au determinat o gândire dăunătoare, autodistructivă reprezintă primul pas spre vindecare. Odată identificate și înțelese te vei putea elibera de ele, reseta și reprograma.

 

Vei descoperi modul uimitor în care lucrează propria minte​​

Fiecare dintre noi are o voce interioară care ne călăuzește în acțiunile noastre. Este modul în care mintea noastră lucrează și ne transmite mesaje. Una dintre zile va fi dedicată unei metode de conștientizare și urmărire a semnalelor transmise de minte (creier) prin vocea noastră interioară.

 

Vei conștientiza rănile trecutului dintr-o altă perspectivă

Atunci când pornești într-o astfel de călătorie de Regăsire a Sinelui, primul lucru pe care trebuie să îl faci este să te uiți în urmă. În propriul trecutul stau scrise toate rănile conștiente sau inconștiente care te-au marcat și ți-au deviat deciziile în viață.

 

Te vei bucura de o atmosferă caldă și prietenoasă​

Chiar dacă este o călătorie de Regăsire a Sinelui pe care o vei parcurge în interiorul tău în singurătate, vei fi ghidat în permanență de oameni care îți vor transmite forța și susținerea de care vei avea nevoie. Echipa noastră îți va fi alături, pentru a crea o experiență de neuitat.

 

Vei oferi propriului corp un restart complet​

Corpul reprezintă expresia sufletului nostru. Ceea ce simțim în interior se vede, fără îndoială, și la exterior. Odată ce ai pornit într-o călătorie de transformare a Sinelui, de acceptare și de împăcare cu sine însuți și cu experiențele trecutului, corpul tău va primi un tonus nou de vitalitate.

 

Te vei putea detașa de cotidian​

S-ar putea să fii captiv într-un Prezent care simți că nu îți mai aparține. Departe de casă, cu un program plin de experiențe și exerciții care te vor extrage din grijile cotidianului, experimentând un mod de viață diferit de cel pe care-l Cunoști, vei permite corpului, și sufletului tău să descopere realitatea dintr-o cu totul altă lumină.

 

Video Poster Image

Cum să Participi

Pașii pentru participare

1. Rezervă Consultația de Calificare

2. Rezervă Participarea 

3. Începe Pregătirea

*Traducere sincronizată în engleză este disponibilă pentru participanții care nu vorbesc română 🇬🇧 

Edițiile următoare:

  • Martie 2024 16-23 
  • Mai 2024 11-18 mai

Doar 14 locuri disponibile

Înregistrările au început - Mega Reducere Black Friday de 20% până pe 15 decembrie 2023

REZERV CONSULTAȚIA

Cine te va ghida pe parcurs?

Vadim Țurcanu​ (Vaddhim)

Autor, Antreprenor, Speaker, Co-fondator al Procesului UncageX, Trainer certificat în Respirație și Meditație, Cercul Masculin și Comunicare in Relații

 

Oare poate un băiat bâlbâit, căruia îi este rușine să vorbească în fața clasei pentru că nu-și poate rosti numele, să devină un orator care vorbește în fața a mii de oameni?

Ar putea fi ca, un băiat care nu a citit nicio carte în întregime până la 24 ani să scrie și să publice cinci cărți până la 33?

Poate oare un băiat cu doar educație școlară, fără bani și conexiuni, să creeze o afacere de milioane într-o țară străină?

Poate, și tu poți face asta! Pentru că eu am făcut-o. Acel băiat sunt eu.

Am lăsat afacerea mea imobiliară din centrul Londrei pentru a împărtăși metodele care m-au ajutat pe mine și pe toți cei cu care le-am împărtășit!

Am făcut-o nu doar pentru oameni, ci și pentru că am realizat că abundența materială pe care o aveam în exterior nu mă împlinea pe dinăuntru, ci doar mă distrugea. Am simțit chemarea de a împărtăși acest proces cu oamenii care au nevoie de el.

Acum poți primi și tu susținerea mea, a noastră, pentru a-ți găsi curajul, misiunea și, cel mai important, pentru a-ți regăsi adevăratul sine!

Înscrie-te pentru o discuție să vedem dacă poți și tu să atingi vârfurile potențialului tău, așa cum au făcut-o sutele de oameni care au trecut deja prin procesele noastre!

Vino să descoperi ceea ce acum îți pare imposibil!

Facebook    Instagram

Cărțile lui Vadim 

 

Ana Daud

Co-fondator al Procesului UncageX, instructor certificat de Hatha Yoga și Kundalini Yoga, Actriță, Trainer certificat de Respirație, Cercul Feminin , Ghid Registrele Akasha

 

Oare există speranță pentru o fată abuzată sexual la o vârstă fragilă de 12 ani să își recapete încrederea în sine, încrederea în oameni și să creeze din nou o relație de dragoste?

Ce șansă mai are o femeie care a consultat toți terapeuții posibili timp de 15 ani fără niciun rezultat, să aibă încredere că există o soluție pentru bulimie și anorexie, cu care suferă?

Ce speranță mai are o fată care a avut doar eșecuri și pierderi în relații, să creeze încă o familie stabilă?

Da, există speranță, există soluții, nu totul este pierdut. Pentru că eu trăiesc această soluție acum!

Am renunțat la cariera mea de actriță de succes la Paris, la viața de actriță, atmosfera de filmări în seriale îndrăgite de oameni, pentru a urma împreună cu Vadim misiunea noastră de a împărtăși lumina în lume, lumina care mi-a luminat și deschis inima către vindecare, descoperire și iubire de sine și de oameni.

Să știi că există speranță, să știi că există soluții, să știi că nu totul este pierdut. Chiar dacă pare că ai încercat tot, vino să vezi dacă te putem ajuta, la fel cum au făcut-o deja mii de oameni care s-au intersectat cu munca noastră.

Vino să-ți descoperi lumina, și puterea dragostei din inima ta!

Facebook   Instagram

 

-> Participare

Reflecțiile Participanților 

 

Video Poster Image
Video Poster Image
Video Poster Image
Video Poster Image
Pagina Recenzii

Igor Arnaut - Londra

Cum ai descrie experiența ta:  "Cu siguranta a avut o intorsatura de 180° dupa acest retreat, si inca comtinua sa se intample lucruri pentru care am o multumire profunda pentru traineri"

Cea mai mare schimbare descoperită:  "Percep lumea alfel vad acolo inainte imi era frica sa pasesc😌"

Cum este diferită aceasta experiența de toate celelalte încercate? "A fost ceva unic si special mediul practicile si oamenii frumosi de acolo"

Nina Petica - Chisinau

Cum ai descrie experiența ta:  "Lucrul cu sine a devenit cel mai important lucru din viața mea. Privesc viața ca o binecuvântare prin acceptare cu încredere, cu respect, iubire și înțelegere."

Cea mai mare schimbare descoperită:  "Mai multa acceptare, am acumulat mai multa putere, încredere."

Cum este diferită aceasta experiența de toate celelalte încercate? "La Retreat m-am conectat cu eul meu de lumina., a început transformarea. La Weekend am dezvoltat mai mult puterea interioară. La Mentorat , mă transform.🙏"

Anna Rotaru - USA

Cum ai descrie experiența ta:  "Participind la retreat mi-am regasit linistea si pacea interioara. Mi-am amintit ca sa ma bucur de lucruri mici de natura, de faptul ca m-a trezesc in fiecare dimineata, de faptul ca am ochi sa vad, sint sanatoasa si puternica. Pe toate le pot face cu Dumnezeu in Inima, unica piedica sint doar eu si mintea mea care imi spune povesti. Mi-am amintit sa ma opresc din goana de zi de zi si sa incep sa fac lucrurile cu dragoste si lumina. Retreatul a fost cea mai buna investitie din viata mea. O saptamina plina de constientizari, cunostinte noi, oameni frumosi si intelepti alaturi si o transformare ghidată cu rabdare si caldura de doi oameni frumosi la chip si suflet. Sint sigura ca totul abia incepe. Ne vedem cu drag la una din urmatoarele editii!"

Cea mai mare schimbare descoperită:  "Ma uit mai usor la lucrurile care se intimpla si nu pot sa le controlez. Nu ma intereseaza ce cred altii despre mine si activitatile mele. Inca invat sa pun limite acolo unde trebuie."

Cum este diferită aceasta experiența de toate celelalte încercate? "Lucru direct cu corpul si inconstientul. Stai fata in fata cu mentorul si ceri explicatii daca ai nevoie. Conexiunea cu coach si participantii este mai profunda. Mult mai usor de inteles si invatat lucrurile. Nici o grija din viata externa nu te sustrage de la proces. Esti acolo cu trup si minte in totatlitate."

Veaceslav Rosca - USA

Cum ai descrie experiența ta:  "O experiența deosebita, ceva la nivel de nedescris in cuvinte. As spune o atingere de o lumina calda a Domnului, o stare care și-a pierdut locul de a fi din cauza blocajelor, rutinei și societății care ne înconjoară in fiecare zi. De la început am fost foarte sceptic la tot, căci am avut probleme foarte mari cu încrederea in oameni. Dar finalul a fost culminant, o stare sufleteasca minunata, o armonie și o liniște de suflet care nu am mai avut-o zeci de ani de zile. As recomanda fiecărui sa încerce și sa se încredințeze lui Vadim și Ana , uneori este foarte greu ,dar rezultatul este miraculos. Va mulțumesc foarte mult și cum am mai spus ne revedem Numaidecit. Sa va ajute Domnul sa transmiteți lumina la citi mai mulți oameni, Ahooo!"

Cea mai mare schimbare descoperită:  "Liniștea interioară ,controlul emoțiilor, gândit și apoi făcut, pina la retreat de obicei era invers"

Cum este diferită aceasta experiența de toate celelalte încercate? "Un lucru profund, foarte adânc la nivel total diferit , tot ce am încercat eu singur este ca un ac in paie"

Tatiana Neamtu - Canada

Cum ai descrie experiența ta:  "Este o noua experienta in viata mea care m-a pus in situatia de a vedea mersul vietii mele din o alta perspectiva ( dimensiune), si anume de a accepta ceea ce este la moment in viata mea. aceasta acceptare mi-a adus liniste sufleteasca si claritate in actiunile ce urmeaza sa le fac. Cind sufletul meu a gasit linistea, totodata a resetat mintea mea spre actiuni constructive."

Cea mai mare schimbare descoperită:  "Mai multa incredere, s-au eliberat unele frici care nu imi permiteau sa actionez, acum este mult mai liber in a decide fara a implica“Cum Va reactiona celalta persoana “. Mai multa claritate, mai multa motivatie prin recunoasterea limitelor mele cit si a altora"

Cum este diferită aceasta experiența de toate celelalte încercate? "Retritul mi-a adus starea in care eu contez, eu m-am regasit pe mine insumi. Eu am dat rolurile (mastile)la o parte si am vazut ca e ok sa fiu Asa cum sunt, asa cum mi-i drag mie sa fiu da nu altora. In goana vietii eu m-am pierdut pe mine, practicile retreatului m-au trezit ca acum sa ma bucur de orice prin ochii copilului meu interior"

Diana Alexandru - Paris

Cum ai descrie experiența ta:  "A fost o experiență extraordinară, care mia adus liniștea și siguranța în interiorul meu."

Cea mai mare schimbare descoperită:  "Sunt foarte fericită, mă simt ca o copilița și nu mă interesează ce pot gîndi alții despre mine."

Cum este diferită aceasta experiența de toate celelalte încercate? "Această experiență ajunge exact unde este durerea de a o trata."

Alexandru Mardari - Dublin

Cum ai descrie experiența ta:  "Principalul efort depus la Retreat a fost sa eliberez durerea, furia, frica care au fost acumulate de ani buni, chiar din copilărie. Acum am abilitate sa fiu mai calm pot sa elimin și sa trăiesc emoțiile negative mai ușor îndreptându-mi atenția doar spre ceea ce contează."

Cea mai mare schimbare descoperită:  "Am înțeles de ce făceam in trecut unele acțiuni stupide. Sunt mai focusat la lucru. Eliberandu-mă de blocajele emoționale am mai multă energie."

Cum este diferită aceasta experiența de toate celelalte încercate? "Este e metoda mai efectivă, se poate de spus ca este ca un fel de terapie de șoc deoarece într-un timp scurt am reușit sa schimb și sa observ multe lucruri ceea ce in viața normala as fi avut nevoie de 2-3 ani"

Iulian Blanari - Romania

Cum ai descrie experiența ta:  "A fost o experienta schimbatoare! 💥 Mi-am regasit sinele interior, am invatat cum sa ma reunesc cu mine prin diverse tehnici de meditatie si respiratie, si am inteles ce este intr-adevar pacea interioara! 🙏🤍"

Cea mai mare schimbare descoperită:  "Am devenit mult mai constient de lumea mea interioara, si am invatat sa ascult inima"

Cum este diferită aceasta experiența de toate celelalte încercate? "La retreat am inteles ca e mult mai usor si cu impact sa practici lucrul cu sinele in grup cu oameni cu acelasi scop"

Ludmila Paladi - Chisinau 

Cum ai descrie experiența ta:  "A fost una prodictivă, concentrată și plină de eliberări și conștientizări. Trăiri unice, oameni pe care i-am cunoscut au devenit atât de apropiați, fiecare din ei și-au găsit loc în inima mea și au fost complicii transformării și deschiderii mele către viață🙏✨"

Cea mai mare schimbare descoperită:  "Eliberare de unele emoții care mă țineau blocată, simptome și dureri la nivel de corp, viziunea asupra vieții și despre cine sunt eu. Claritate ce vreau și unde merg🙏❤️🔆"

Cum este diferită aceasta experiența de toate celelalte încercate? "E una care ajunge în profunzime, concentrat și exact acolo unde este nevoie și cât este nevoie pentru acel moment. Ghidarea blândă, plină de dragoste amplifică acest proces. Pe mine m-a ajutat să am toată încrederea în proces și să am cele mai frumoase rezultate la acest moment 🙏"

Nicolae Golubinschi - Chisinau 

Cum ai descrie experiența ta:  "A fost menirea mea de care tot fugeam și respingeam punând rezistență! Retreat'ul a fost momentul de acceptare, primire și integrare🙏🏻"

Cea mai mare schimbare descoperită:  "Într-un cuvânt "Învierea din morți" Renaștere ☀️"

Cum este diferită aceasta experiența de toate celelalte încercate? "Focusarea si lucru cu doar o Intentie"

Andrei Melnic - Dublin 

Cum ai descrie experiența ta:  "Experiența cu Uncagex a fost ce mai mare scapare pentru mine impreuna am muncit pentru a scoate a cel sine care de mult era uitat cu ei am inceput sa traiesc din nou am inceput sa imi doresc mai mult de la viață si sa ma simpt a cel om care imi doream.Va multumesc pentru tot ce am primit si multumesc si mie ca imi doresc sa devin un alt personaj cel adevarat fară mască."

Cea mai mare schimbare descoperită:  "După participare am inceput sa nu mai pun atita rezistentă ,am inceput sa fiu mai deschis sa acept lucrurile asa cum sunt si sa nu schimb pe nimieni ,am inteles ca schimbarea incepe doar de la noi acest lucru am inceput sa l observ ."

Cum este diferită aceasta experiența de toate celelalte încercate? "Schimbarea sa produs pentru mine si sunt bucuros ca am putut sa ma depasesc pe mine si sa merg spre locuri si parti care de mult au fost uitate este o calatorie in care te scufunzi si lupti pentru a ajunge la lumina cu mult curaj si putere🙏"

Natalia Gligor - Chisinau 

Cum ai descrie experiența ta:  "Sunt bucuroasa sa impart 1 experienta ,retreatul de pe Tenerife..e o stare de zbor,e o euforie,e o fericire,e un asalt emotional,e o dragoste de tot ce ma inconjoara..o pace in suflet.si multe calitati de nedescris..E ceva unical care mi-a lasat o amintire fabuloasa de tot ce e legat de aceasta experienta si locul fermecat de pe insule...Recomand tuturor sa guste,sa muste din starea care te ridica in cosmos si radiezi cu o putere imensa,luminind universul...constientizind cita putere poti avea....e super fain💥 Cu respect si imbratisari pu Anisoara si Vadim...sunteti o completare la ceva divin..va admir si va iubesc!🥰🙏"

Cea mai mare schimbare descoperită:  "Eram cu mult mai echilibrata,calculata,senina,mereu eram intrebata,ce ai facut ,ca te-ai schimbat..eram fericita,si mereu cu zimbetul pe buze...asta atragea cumva !..luminam...!"

Cum este diferită aceasta experiența de toate celelalte încercate? "E cea mai tare si cea mai rspida transformare care poate exista in asa termen scurt...este fenomenal"

Ești pregătit pentru noul sine?

Începe Acum