Regăsirea sinelui în Tenerife.
Începe un nou capitol în viața ta.

7 zile în Tenerife în care îți vei descoperi abilitățile, vei depăși fricile și vei dezvălui adevarata cale în viață.

 

Descoperă biletele
Vei simți mai profund conexiunea cu Universul,
cu Dumnezeu - legătură dintre tine și tot ce te înconjoară.

Vei descoperi valoarea intrinsecă pe care o ai pe acest pământ, vei descoperi legătura cu strămoșii tai și puterea vindecătoare pe care o capeți reconectându-te cu ei energetic.

Vei depăși fricile și blocajele la nivel subconștient care-ți influențau deciziile și percepția de sine. Vei redobândi gustul vieții pe care-l căutai peste tot.

Retreat-ul este pentru tine dacă:​

Întâmpi dificultăți în
relațiile personale

Ai simțit că te sufoci în
propriul corp

Simți că stresul și anxietatea te cuprind și devii panicat

Ești deseori lipsit de motivație
sau inspirație

Întâmpi dificultăți în
relațiile personale

Simți că nu ai un scop și ajungi să te autosabotezi

Indiferent de cât de mulți bani nu ai câștiga, nu te simțiți împlinit

Ești pregătit
să te transformi

Trei rezultate cheie pe care le vei primi

Direcția / Misiunea

Vei descoperi direcția pentru care ești înzestrat. Vei specifica clar calea care este cu adevărat a ta. 

Sinele / Darul

Vei descoperi resursele de putere, dragoste și acceptare. Vei redescoperi talente unice despre care ai uitat, respins sau neutilizat.

Fricile / Strămoșii

Vei depăși blocajele și fricile. Te vei reconecta cu rădăcinile tale și conștientiza puterea strămoșilor tăi.

Rezervează bilet

Poate să nu fie ușor...

Schimbarea, cu toate că foarte așteptată și dorită, poate fi dificilă. Rezistența și frica de a pierde ceea ce avem, de o schimbare la toate nivelele poate crea opunere.

 

Ce vei face timp de 7 zile​?

 

 

Te vei regăsi pe tine insuți

Vei învăța cum să te împăci cu propria persoană, cum să identifici conflictele interioare și să le rezolvi. Experiența îți va aduce liniștea sufletească pe care nu ai mai simțit-o demult. Prin acest proces specific vei putea gestiona mai ușor emoțiile și vei descoperi viziuni noi asupra viitorului. 

 

Te vei deconecta de la rutina zilnică

Un program intensiv de autoanaliză, autocunoaștere, reechilibrare emoțională și definire a Sinelui pentru fortificarea minții, a corpului și a spiritului. Un nou TU mai bun, mai puternic și mai profund conectat cu Eul interior se va naște în urma experienței trăite!

 

Vei petrece șapte zile într-o locație cu energie vie​

Puterea vindecătoare a soarelui și a mării completată de o alimentație sănătoasă, de meditație și practici de eliberare vor transforma programul de regăsire într-o rutină transformațională. Șapte zile de vis, de dobândire a energiei vii, călăuzite de oameni cu suflet bun.

 

Vei trăi experiențe unice cu practici ancestrale

Identificarea tiparelor și ale automatismelor care ți-au condus viața și au determinat o gândire dăunătoare, autodistructivă reprezintă primul pas spre vindecare. Odată identificate și înțelese te vei putea elibera de ele, reseta și reprograma.

 

Vei descoperi modul uimitor în care lucrează propria minte​​

Fiecare dintre noi are o voce interioară care ne călăuzește în acțiunile noastre. Este modul în care mintea noastră lucrează și ne transmite mesaje. Una dintre zile va fi dedicată unei metode de conștientizare și urmărire a semnalelor transmise de minte (creier) prin vocea noastră interioară.

 

Vei conștientiza rănile trecutului dintr-o altă perspectivă

Atunci când pornești într-o astfel de călătorie de Regăsire a Sinelui, primul lucru pe care trebuie să îl faci este să te uiți în urmă. În propriul trecutul stau scrise toate rănile conștiente sau inconștiente care te-au marcat și ți-au deviat deciziile în viață.

 

Te vei bucura de o atmosferă caldă și prietenoasă​

Chiar dacă este o călătorie de Regăsire a Sinelui pe care o vei parcurge în interiorul tău în singurătate, vei fi ghidat în permanență de oameni care îți vor transmite forța și susținerea de care vei avea nevoie. Echipa noastră îți va fi alături, pentru a crea o experiență de neuitat.

 

Vei oferi propriului corp un restart complet​

Corpul reprezintă expresia sufletului nostru. Ceea ce simțim în interior se vede, fără îndoială, și la exterior. Odată ce ai pornit într-o călătorie de transformare a Sinelui, de acceptare și de împăcare cu sine însuți și cu experiențele trecutului, corpul tău va primi un tonus nou de vitalitate.

 

Te vei putea detașa de cotidian​

S-ar putea să fii captiv într-un Prezent care simți că nu îți mai aparține. Departe de casă, cu un program plin de experiențe și exerciții care te vor extrage din grijile cotidianului, experimentând un mod de viață diferit de cel pe care-l Cunoști, vei permite corpului, și sufletului tău să descopere realitatea dintr-o cu totul altă lumină.

 

Cum se face rezervarea​?

Citește contraindicațiile de mai sus și asigură-te că experiența este pentru tine

 

Rezervează consultația de calificare
Începe procesul de pregătire pentru retreat

*Cu o lună înainte de retreat se efectuează plata integrală. Pentru doritorii de a achita în rate vă sugerăm să folosiți PayPal Credit sau alte opțiuni disponibile. Achitarea în rate înainte de începutul retreat-ului este posibilă.

Ce include în preț

 

* Prețul nu include transportul (avion/mașină) tur-retur.

  • Toate experiențele de la retreat + Materialul de curs
  • Cazarea și Hrana
  • Grupul de susținere după participare (30 zile)
  • Programul de Pregătire Înainte și Integrare După 

* Pentru siguranța fizică și psihologică a participanților, fiecare doritor necesită să corespundă cu cerințele psiho-fizice, să treacă consultația de calificare și procesul pregătire.

  

* Experiența se petrece în limba română și engleză.

Interviurile cu Participanții

Costul Participării

£2693 GBP

  • £2193 - Prețul redus pentru: 

1) EARLY BIRD (rezervările cu 40 zile înainte ​de începutul retreat-ului)

2) Participanții precedenți

3) Membrii Programului Măiestria Sinelui (3+ luni minimum)

 

 Edițiile următoare - sunt anunțate persoanelor calificate. Rezervările sunt deschise:
  • Toamna 2023 - Rezervează Calificarea
  • Primavara 2024 - Rezervează Calificarea 

Doar 13 locuri sunt disponibile pentru fiece ediție

Vei achita suma de £150 pentru rezervarea consultației de calificare, care va fi dedusă din prețul participării sau rambursată în caz că nu treceți calificarea.

REZERV CONSULTAȚIA DE CALIFICARE

Cine te va ghida pe parcurs?

Vadim Țurcanu​ (Vaddhim)

Author, Antreprenor, Speaker, Co-fondator al Procesului UncageX, Trainer Respirație și Tantra, Cercul Masculin și Comunicare in Relatii

 

Vadim a aprofundat subiectele și le-a practicat el însuși de mai bine de 12 ani, căutând să lupte cu propriile probleme și cu lipsa motivației de a trăi. Ulterior a creat acest program dintr-o mix de practici dobândite de la Marii Înțelepți cu care a lucrat și pe care i-a studiat. Rezultatul anilor de studii și practică continuă a fost un program complet și complex de vindecare interioară și regăsire, pentru a accesa tot ceea ce este mai bun din propria viață. În urma Regăsirii spirituale Vadim a cunoscut o nouă viață, a publicat primele cărți, a fondat comunitatea UncageX și și-a întâlnit Marea Dragoste (lucrul pe care nu îl mai credea posibil). ​

Facebook    Instagram

Ana Daud

Co-fondator al Procesului UncageX, instructor Hatha Yoga și Kundalini Yoga, Actriță, Trainer Respirație, Cercul Feminin, Ghid Registrele Akasha

 

Ana a lucrat mai bine de 15 ani asupra sinelui pentru a depăși cu succes propriile traume din copilărie care s-au manifestat prin bulimie, anorexie și adicții. Astăzi Ana este o soție, o actriță de succes, premiată la nivel internațional, pasionată în a ajuta oamenii să-și depășească propriile bariere și traume. Este cel mai bun exemplu a faptului că puterea vine din interior și că odată dobândită, devii stăpânul vieții tale.​

Facebook   Instagram

Ești pregătit pentru noul sine?

Începe Acum